Pocetna strana
Usluge
reference
Foto galerija
Kontakt informacije
Usluge
 

 

Već dugi niz godina bavimo se proizvodnjom automatskih inkubatora.

Inkubatori koje radimo su potpuno automatizivani tako da sa njima mogu raditi i potpuni početnici.U nasim inkubatorima možete inkubirati bilo koju vrstu materijala zato što temperaturu i vlagu zadajete sami u rasponu od 0 do 100 tako se možete prilagoditi bilo kojoj tehnologiji.Naše mašine regulišu vlagu i temperaturu i u svakom trenutku na svojim displejima prikazuju i zadatu i postignutu temperaturu i vlagu.Imaju takodje prinudno hladjenje tako da ne može doći do pregrevanja mašine,automatski dolivaju vodu u posudu i vrše okretanje svakih 60min.poseduju alarm u slučaju visoke ili niske temperature kao i u slučaju nestanka struje.Instalisana snaga mašine je izuzetno mala tako da se struja skoro i ne sadrži u ceni pileta.

U slucaju kupovine imate kompletna uputstva za inkubiranje i održavanje mašina kao i mogužnost da u bilo koje doba (24h) pozovete na navedene telefone za bilo koju vrstu pomoći ,konsultacije itd.

Takodje se bavimo popravkom, kompletnim servisom, zamenom stare i dotrajale opreme na vašim inkubatorima bilo kog tipa kapaciteta itd. Kao zamenu postavljamo vrlo kvalitetne termoregulatore, renomiranih svetskih proizvodjača. Pružamo vam svaku vrstu pomoći, bilo tehničke ili tehnološke prirode, kako bi vaši rezultati bili što bolji u kvalitativnom i kvantitativnom smislu.

 

   
   
   
     
Početna strana | Usluge | Reference | Foto galerija | Kontakt
Sva prava zadržana © inkubatori.com
English Version